dilluns, 25 d’abril del 2011

III Biennal ART NOSTRE

Al Centre Cultural d'Alcoi es pot visitar fins al 28 d'Abril l'exposició col·lectiva Art Nostre.


Molt sovint es queixaven de les poques exposicions que es realitzen en Alcoi, però aquesta primavera, aquestes vacances de setmana santa, ens em trobat amb més art que mai a la ciutat d'Alcoi, per eixe motiu es possible que haja passat un poc desapercebuda l'interessant mostra de pintura, fotografia i escultura que després de passar per Ibi, Muro i Bocairent arriba a la nostra ciutat just al mateix moment que tenim a Picasso, i els bodegons del Prado en el CADA, i els "Camins d'Art"omplint de pintura el casc antic.


A menudo nos quejabamos de las pocas exposiciones que se realizan en Alcoy, pero esta primavera, en estas vacaciones de Semana Santa nos hemos encontrado con mas arte que nunca. Por ese motivo es facil que haya pasado un poco desapercibida la interesante muestra de pintura, fotografia y escultura, que despues de pasar por Ibi, Muro y Bocairent, llega a nuestra ciudad justo en el mismo momento que tenemos a Picasso y los bodegones del Prado en el CADA, y "Camins d'Art" llenando de pintura el casco antiguo.

Camins D'Art en Canal 9

http://www.rtvv.es/va/Dossiers/Dossiers-memoria-del-poble-Cap_13_468083190.html

dissabte, 23 d’abril del 2011

Ara també estem en Twiter

Encara estem de proves, i no sabem molt be com funciona, però acabem d'obrir un perfil al Twiter. Pots seguir els nostres Twets (o com siga) a :

Todavia estamos de pruebas, y no sabemos bien como funciona, pero acabamos de abrir un perfil al Twiter. Nos puedes seguir nuestros Twets (o como se escriba) en:

Belles Arts Alcoi o @Bellesartsalcoi

dilluns, 18 d’abril del 2011

LA ESCUELA MUNICIPAL DE BELLAS ARTES ESTÁ ORGANIZANDO UN VIAJE A BARCELONA LOS DIAS 25 Y 26 DE JUNIO
AUTOBÚS + ALOJAMIENTO ALBERGUE CENTER RAMBLES + DESAYUNO = 52 €

ESTE PRECIO SE MANTIENE SI LLEGAMOS A 50 PERSONAS
EL PRECIO NO INCLUYE LA ENTRADA A MUSEOS Y EXPOSICIONES
LUGARES DE VISITA: FUNDACIÓN TAPIES, MUSEO PICASSO Y EDIFICIOS MODERNISTAS

SE RUEGA A LOS INTERESADOS CONFIRMEN SU ASISTENCIA ANTES DEL 6 DE MAYO A TRAVES DE NUESTRO CORREO ELECTRÓNICO: bellesartsalcoi@hotmail.com

dissabte, 9 d’abril del 2011

Moldes de escayola. Motlles d'escaiola


El grup de modelat en argila ha començat a realitzar buidats d'escaiola de les peces d'argila. En cas es tracta d'un autoretrat d'Alex Barber.

La argila és un material que al secar perd part del seu volum, i per tant deforma l'escultura, i té una difícil conservació si no es pot coure al forn. Per eixe motiu es molt freqüent fer còpies en altres materials de les peces d'argila. En aquest cas hem utilitzat la tècnica del motlle perdut que implica la destrucció del motlle i la realització d'una única còpia.


El grupo de modelado en arcilla ha comenzado a realizar vaciados de escayola de las obras de arcilla. En este caso se trata de un autoretrato de Alejandro Barber.

La arcilla es un material que al secar pierde parte de su volumen, y que por lo tanto deforma la escultura, y que además tiene una dificil coservación si no se cuece en un horno. Por ese motivo es muy frecuente hacer copias en otros materiales de las piezas de arcilla. En este caso hemos utilizado la técnica del molde perdido que implica la destrucción del molde y la realización de una copia única.

Bodegons. Bodegones





Alguns treballs dels alumnes.
Algunos trabajos de los alumnos.