dimarts, 22 de desembre de 2009

Homenage a Enric Solbes - Homage to Enric Solbes

El món de la cultura i de la societat valenciana en general va despedir ahir amb gran dolor a un dels millors artistes de la comarca, Enric Solbes, que va morir de forma sobtada diumenge passat als 50 anys.
El tanatori dels Santos patrons d'Alzira va servir per a donar l'últim adéu a este pintor nascut a Alcoi però que vivia i treballava en la capital de la Ribera Alta.

Els condols han arribat des de l'Ajuntament d'Alzira, ja que es dóna la circumstància que en la sala d'exposicions de la Casa del a Cultura es va inaugurar fa uns dies una mostra del propi Solbes titulada 'Retrats de l'invisible' i que estarà oberta fins al 10 de gener.
La Regidoria de Cultura ha decidit posar un libe de condols en esta sala perquè tots aquells que ho desitgen puga expressar els seus sentiments i dedicar-los unes paraules a este il·lustrador. Una vegada finalitze l'exposició el llibre se li entregarà a la viuda.
Des de l'Ajuntament, el regidor de Cultura, Enrique Correal lamente esta pèrdua «ja que hem rebut com un maçada» la defunció de Solbes.

La família d'Edicions Bromera també esta de dol, ja que l'artista era el responsable de la imatge gràfica d'esta editorial.
També han arribat els condols d'Albena, on l'il·lustrador alcireño també havia realitzat tota la imatge corporativa d'esta productora de l'Alcúdia. Descanse en pau.


El mundo de la cultura y de la sociedad valenciana en general despidió ayer con gran dolor a uno de los mejores artistas de la comarca, Enric Solbes, que murió de forma repentina el pasado domingo a los 50 años.
El tanatorio de los Santos Patronos de Alzira sirvió para dar el último adiós a este pintor nacido en Alcoy pero que vivía y trabajaba en la capital de la Ribera Alta.

Las condolencias han llegado desde el Ayuntamiento de Alzira, ya que se da la circunstancia que en la sala de exposiciones de la Casa del a Cultura se inauguró hace unos días una muestra del propio Solbes titulada 'Retrats de l'invisible' y que estará abierta hasta el 10 de enero.
La Concejalía de Cultura ha decidido poner un libo de condolencias en esta sala para que todos aquellos que lo deseen pueda expresar sus sentimientos y dedicarles unas palabras a este ilustrador. Una vez finalice la exposición el libro se le entregará a la viuda.
Desde el Ayuntamiento, el concejal de Cultura, Enrique Correal lamento esta pérdida «ya que hemos recibido como un mazazo» el fallecimiento de Solbes.
La familia de Edicions Bromera también esta de luto, ya que el artista era el responsable de la imagen gráfica de esta editorial.
También han llegado las condolencias de Albena, donde el ilustrador alcireño también había realizado toda la imagen corporativa de esta productora de l'Alcúdia. Descanse en paz.


The world of culture and society in general fired Valencia yesterday with great grief to one of the best artists of the region, Enric Solbes, who died suddenly last Sunday at age 50. The funeral of the patron saints of Alzira served to bid farewell to this painter born in Alcoy, but he lived and worked in the capital of the Ribera Alta.
Condolences have come from the city of Alzira, as it so happens that in the exhibition hall of the House of Culture opened a few days ago a sample of Solbes own entitled 'Retrats de l'invisible' and will be open until 10 January. The Department of Culture has decided to put a libo of sympathy in this room for all those who wish to express their feelings and to spend few words to this illustrator. After the end of the book exhibition will be delivered to the widow. From City Hall, the councilman of Culture, Henry Correal regret this loss "since we have received as a sledgehammer" Solbes's death. Bromera Edicions's family is also mourning, since the artist was responsible for the graphic image of this editorial. They have also reached the condolences of the resort, where the illustrator alcireño had also made all the corporate image of this production de l'Alcúdia. Rest in peace.


3 comentaris:

V. Fauvé ha dit...

Encara li quedava molt que dir!!...que p....morir tan jove

Anònim ha dit...

que descanse en paz

Anònim ha dit...

es una pena