dimecres, 29 de desembre del 2010

CENTRE D'ART D'ALCOI




Per fi ha obert les seues portes al públic el Centre D'art d'Alcoi. Ubicat a l'antiga seu del Monte de Piedad de Alcoi, mostra dues exposicions molt interessants.

En la planta baixa una amplíssima mostra d'obres de pintors alcoians de finals del segle XIX i començ del XX: Antonio Gisbert, Emilio Sala, Cabrera,Francisco Laporta... agrupades per temes, destaquen els retrats, les escenes costumistes, els temes orientals. Fins i tot podem veure una escultura de Ridaura i uns pocs exemples de mobles modernistes. Una oportunitat molt bona per contemplar obres dels grans pintors alcoians, i per conèixer l'art espanyol de finals del sXIX, impressionisme, simbolisme i modernisme fet a la nostra ciutat.

En la segona planta es poden observar les fotografies que l'alcoià Paco Cano, Canito, va fer de mites de la cultura i el cinema, com Hemingway o Orson Wells.

En la sala NetArt es mostra una videoinstal·lació d'Eduardo Polonio i Ana de Alvear.

A l'exterior de l'edifici podem vore com els albanyils mostren la seua habilitat amb l'amoladora elèctrica per poder acabar del tot ràpidament les obres del centre d'art. Esperem que acabem prompte per poder gaudir de l'art sense el seu sorollós acompanyament.


Por fin ha abierto sus puertas al público el Centro De arte de Alcoi. Ubicado a la antigua sede del Monte de Piedad de Alcoi, muestra dos exposiciones muy interesantes.


En la planta baja una amplísima muestra de obras de pintores alcoyanos de finales del siglo XIX y començ del XX: Antonio Gisbert, Emilio Sala, Cabrera, Laporta... agrupadas por temas, destacan los retratos, las escenas costumbristas, los temas orientales. Incluso podemos ver una escultura de Ridaura y unos pocos ejemplos de muebles modernistas. Una oportunidad muy buena por contemplar obras de los grandes pintores alcoyanos, y por conocer el arte español de finales del sXIX, impresionismo, simbolismo y modernismo hecho en nuestra ciudad.

En la segunda planta se pueden observar las fotografías que el alcoyano Paco Cano, Canito, hizo de mitos de la cultura y el cine, como Hemingway u Orson Wells.


En la sala NetArt se muestra una videoinstalación de Eduardo Polonio y Ana de Alvear.

En el exterior del edificio podemos ver como los albañiles muestran su habilidad con la amoladora eléctrica para poder acabar del todo rápidamente las obras del centro de arte Esperemos que acaben pronto para poder disfrutar mejor de la pintura sin su acompañamiento sonoro.



7 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Que ha pasado con la pintura flamenca?

Bea ha dit...

al fin !!!!!!!!!!!! biennnnnnnnnnn

Pilar ha dit...

Es un lujo disfrutar de Cabrera y todos los demas... esta muy bien la exposicion,a mi me ha gustado. De momento solo he visto la primera planta, lo de las fotos y demas aun no lo he podido visitar.

Alex ha dit...

feliç 2011

Anònim ha dit...

en marzo traen a Alcoy a Zurbaran creo

V. Fauvé ha dit...

eh! que sort teniu cabrons....podreu anar a veure l'exposició de pintura...i jo ací en coruña...jajaja...ara estic super bé !!

Però us tire de menys... :(

Bea ha dit...

Fernandin ::
deja de llamarnos cabronssssss jajajajajjajajajajaajajajajajajjajaja
pues vuelve a casaaaaaaaa !!!