dimecres, 24 de febrer de 2010

Exposicions d'Art -Febrer-

Exposicions d'Art en Febrer - Exposiciones de Arte en Febrero - Art exhibitions in February


Hi han algunes exposicions que valen la pena senyalar. En el Centre Cultural Ovidi Montllor tenen dos mostres artístiques; a la sala de dalt s'exposa la mostra del Coreà Cho Sang-Hyun, una mostra que'ns du les litografíes d'aquest pintor precusor del concepte "blankisim". En la sala de sota, s'exposa Retrats de Familia, conjunt de fotografies, realitzades per Ivo Rovira i Ana Ponce d’algunes de les famílies que viuen al barri valencià del Cabanyal. Fins el 13 de març. Una altra sala, en aquest cas, la dels Amics de l'UNESCO exposen una mostra inspirada en els Drets Humans, per a conmemorar el 40º aniversari de la fundació de l'UNESCO a Alcoi. Per un altra banda, en Centre Cultural Mario Silvestre s'exposa una selecció de les fotografies de la Cavalcada dels Reis Mags 2010. I Finalment, en la Cafeteria Forum podem trobar una exposició de l'artista Carlos Merchán, dibuixos i aquarel·les d'aquest antic professor de l'EMBA.


Fotografía original de Ivo Rovira y Ana Ponce.Litografía del artista Coreano Cho Sang-Hyun


*Las dos muestras se pueden visitar en el Centre Ovidi Montllor-Les dues mostres es poden visitar en el Centre Ovidi Montllor.Hay algunas exposiciones que valen la pena señalar. En el Centro Cultural Ovidi Montllor tienen dos exposiciones artísticas; en la sala de arriba podemos encontrar la obra del coreano Cho Sang-Hyun, una exposición que nos trae litografías y monotipos de este pintor precursor del concepto "blankisimo". En la sala de abajo se expone Retratos de Familia, conjunto de fotografías, realizadas por Ivo Rovira y Ana Ponce, de algunas de las familia que viven al barrio valenciano del Cabanyal. Hasta el 13 de marzo. Otra sala, en este caso, la de los Amigos de la UNESCO exponen una muestra inspirada en los Derechos Humanos, para conmemorar el 40º aniversario de la fundación de la UNESCO Alcoi. Por otro lado, en el Centro Cultural Mario Silvestre se expone una selección de fotografías de la Cabalgata de los Reyes Magos 2010. Finalmente, en la Cafetería Forum encontraremos una selección de acuarelas y Dibujos de Carlos Merchán, antiguo profesor de la Escuela.Fragmento de la obra de Josep Sou, extraida de la web, pagina66.com, se puede visitar en la Sala UNESCO Alcoi.
There are some exhibits that are worth noting. In the Cultural Center Ovidi Montllor have two art exhibitions, in the upstairs room we find the work of Korean Cho Sang-Hyun, an exhibition that brings lithographs and monotypes of this painter precursor of the concept "blankisimo. In the room downstairs is exposed Family Portraits, group photographs, made by Ivo Rovira, Ana Ponce, some of the family who live in Valencia neighborhood of Cabanyal. Until 13 March. Another room, in this case, that of Friends of UNESCO presented a sample based on Human Rights, to commemorate the 40th anniversary of the founding of UNESCO Alcoi. Moreover, at the Cultural Center Mario Silvestre exhibits a selection of photographs of the Procession of the Magi 2010. Finally, the Forum Cafeteria find a selection of watercolors and drawings by Carlos Merchán, former professor of the School.
Dibujo original de Carlos Merchán. Su exposición de Dibujos y Acuarelas la podéis visitar en la Cafeteria Forum Café.

3 comentaris:

V. Fauvé ha dit...

Algunas exposiciones de Alcoy.

V. Fauvé ha dit...

Luisa, pasam les fotos i les pose en el blog

Bea Diaz Segui ha dit...

eixe dibuix es de carlos?? pues el de el retrat es ignacio trelis creo