dissabte, 9 d’abril del 2011

Moldes de escayola. Motlles d'escaiola


El grup de modelat en argila ha començat a realitzar buidats d'escaiola de les peces d'argila. En cas es tracta d'un autoretrat d'Alex Barber.

La argila és un material que al secar perd part del seu volum, i per tant deforma l'escultura, i té una difícil conservació si no es pot coure al forn. Per eixe motiu es molt freqüent fer còpies en altres materials de les peces d'argila. En aquest cas hem utilitzat la tècnica del motlle perdut que implica la destrucció del motlle i la realització d'una única còpia.


El grupo de modelado en arcilla ha comenzado a realizar vaciados de escayola de las obras de arcilla. En este caso se trata de un autoretrato de Alejandro Barber.

La arcilla es un material que al secar pierde parte de su volumen, y que por lo tanto deforma la escultura, y que además tiene una dificil coservación si no se cuece en un horno. Por ese motivo es muy frecuente hacer copias en otros materiales de las piezas de arcilla. En este caso hemos utilizado la técnica del molde perdido que implica la destrucción del molde y la realización de una copia única.

3 comentaris:

Maria Luisa ha dit...

Alex,eres un artistaaaa¡¡¡¡¡

Alex ha dit...

Gràcies, encara no em crec que m'haja eixit tan bé al segon intent.

Pilar ha dit...

Espectacular !!!! Ha quedado muy bien tu busto, y el montaje de lo mejor. Te voy a dar un......20