dijous, 30 d’abril del 2009

Exposicions d'Art -Maig-

Ací teniu algunes de les exposicions que hi han a Alcoi en el mes de Maig. En primer lloc, l'exposició de la secció d'expressió plàstica de l'Escola Municipal de Belles Arts d'Alcoi que es va inaugurar el 28 d'Abril a l'espai expositiu del Centre Cultural d'Alcoi, a on també comparteix sala amb l'exposició "Dissenys al Llenç", organitzada per la Filà Aragonesos. El mes de Maig s'obri amb l'exposició de l'artista alcoià Orfeu Soler, que es presentarà al Forum Cafe. Aquesta exposició ens permet gaudir de les seves obres amb clares referències renaixentistes, d'un art actualitzat i personalitzat per aquest artista tan visceral. Per una altra banda, és prorroga l'exposició de David Camáñez en l'espai expositiu Arte-té, amb una bona mostra de naturaleses mortes i motius tradicionals. I finalment, s'inaugura el 8 de Maig al Club d'Amics de la UNESCO la mostra de retrats caricaturescs de l'artista alcoià Kikelín, tota una mostra de bon humor.
---------------------------------
Aquí teneis algunas de las exposiciones que se muestran en el mes de Mayo en Alcoy. En primer lugar la exposición de la sección de Expresión Plástica de la Escuela Municipal de Bellas Artes de Alcoy que se inauguró el 28 de Abril en el espacio expositivo del Centro Cultural, dónde comparte sala con la exposición "Dissenys al llenç", organizada por la Filà Aragoneses. El mes de Mayo se inicia con la exposición del artista alcoyano Orfeo Soler, que se presentará al Forum Café. Esta exposición nos permitirá disfrutar de obras con claras referencias renacentistas, un arte muy personal, de tan visceral artista. Por otro lado, se prorroga la exposición de David Camáñez en el espacio expositivo Arte-té, con una buena muestra de naturalezas muertas y motivos tradicionales. Y finalmente se inaugura el 8 de Mayo al Club de Amigos de la UNESCO la muestra de retratos caricaturescos del artista alcoyano Kikelín, toda una muestra de buen humor.
---------------------------------------------------
Here are some of the exhibits that are displayed in the month of May in Alcoy. First, the exposure of the plastic section of the Municipal School of Fine Arts in Alcoy, which opened on April 28 at the Cultural Center's exhibition space, shared hall where the exhibition "Dissenys to llenç" organized by the Aragoneses Filà. The month of May begins with the exhibition of the artist Alcoyano Orfeo Soler, presented to the Forum Café. Will allow us to enjoy this exhibition of works with clear references Renaissance art a very personal, so visceral artist. On the other hand, prolonging the exposure of David Camáñez in the exhibition Art-té with a good display of still life and traditional reasons. And finally it opens May 8 at the Club of Friends of UNESCO, the portrait shows caricatures of the artist Kikelín, a show of good humor.

4 comentaris:

V. Fauvé ha dit...

Perdó no se que ha passat...però crec que s'ha publicat sól, perque jo l'havia guardat en esborrany!!!.....Que cosa més rara!

V. Fauvé ha dit...

Sorry if the translation into English is not very good. Sorry!!

V. Fauvé ha dit...

Que fort ja hi han 536 visites!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

pero la seccio de plastica está exposant?? no ho sabia....el segon que es de fernando???