diumenge, 23 d’agost del 2009

Informació; Expressió Plàstica (menors de 14 anys)




INFORMACIÓ; Expressió Plàstica (menors de 14 anys)

"Pintar com els pintors del Renaixement em va portar uns anys, pintar com els xiquets em va portar tota una vida" Pablo Picasso




Amb l'inici de la Preinscripció i matrícula del següent curs 2009-2010, anem a mostrar tots els dies una petita mostra de totes les activitats que es realitzen a l'Escola Municipal de Belles Arts d'Alcoi. Aquestes activitat ens mostraran amb tot luxe de detalls, les diverses disciplines que s'impartixen en les dos seccions de la nostra Escola. Per una banda, mostrarem treballs de la Secció Plàstica (xiquets i xiquetes menors de 14 anys) i per l'altra banda, de la Secció de Dibuix i Pintura, de la qual ja podem gaudir d'un gran contingut en aquest Blog. Tota aquesta informació va dirigida a futurs alumnes, pares i posibles interessats en les nostres activitats.
*


Tots portem un xiquet dins, el xiquet que vam ser i al que, amb el pas del temps, ocultem en algun lloc del cor. Però eixe xiquet segueix ací, sense lligams, sense convecionalismes, ni aprenentatges, ni deduccions.

El xiquet té la clau de la creació, té tan recent la seva pròpia, que la seva contaminació és practicament nul·la. No és gens fàcil pintar la por, l'alegria, el fred, la soletat....
Ací queda una gavella de gent xicoteta que s'enfronta a si mateixa amb la valentia i la frescor que els majors, sense dibte, tenim oblidades.

Carlos Merchán -Professor del Centre.
---------------------------------------

INFORMACIÓN; Expresión Plástica (menores de 14 años)



"Pintar como los pintores del Renacimiento me llevó unos años, pintar como los niños me llevó toda una vida" Pablo Picasso



Con el inicio de la Preinscripción y matrícula del siguiente curso 2009-2010, vamos a mostrar todos los días una pequeña muestra de todas las actividades que se realizan en la Escuela Municipal de Bellas Artes de Alcoi. Estas actividad nos mostrarán con todo lujo de detalles, las diversas disciplinas que se imparten en las dos secciones de nuestra Escuela. Principalmente, mostraremos trabajos de la Sección Plástica (niños y niñas menores de 14 años) y por otro lado, de la Sección de Dibujo y Pintura, de la que ya podemos disfrutar de un grande contenido en este Blog. Toda esta información va dirigida a futuros alumnos, padres y posibles interesados en nuestras actividades.
*
Todos llevamos un niño dentro, el niño que fuimos y al que, con el devenir del tiempo, ocultamos en algún lugar del corazón. Pero ese niño sigue ahí, sin ataduras, sin convencionalismos, ni aprendizajes, ni deducciones.
El niño tiene la llave de la creación, tiene tan reciente la suya propia, que su "contaminación" es practicamente nula.
No es nada fácil pintar el miedo, la alegría, el frío, la soledad...
Aquí queda una gavilla de gente pequeña que se enfrenta a sí misma con la valentía y la frescura que los mayores, sin duda, tenemos olvidadas.

Carlos Merchán-Profesor del Centro.

------------------------------------

INFORMATION; Expresión Plástica (under 14 years)


"Painting and painters of the Renaissance took me a few years to paint like children took me a whole life" Pablo Picasso.



With the start of pre-registration and registration number of the following year 2009-2010, we will show every day a small sample of all activities in the School of Fine Arts Alcoi. This activity will show in detail the various disciplines that are taught in both sections of our School. Mainly, we will work in Section Plastic (children under 14 years) and on the other hand, the Section of Painting and Drawing, of which we can enjoy a great content in this Blog. All this information is aimed at prospective students, parents and possibly interested in our activities.
*



El Modelat amb argila també és una de les activitats del centre. Tots els anys realitzen un gran Betlem per a l'Ajuntament.
----------------------------
El Modelado en arcilla es otra de las muchas actividades del centro. Todos los años realizan un gran Belen para el Ayuntamiento.
---------------------------------
Modeling clay is another of the many activities. Each year do a great omen for the municipality.
Les Titelles també pasen per les mans de nostre jòvens aprenents d'art.
-----------------------
Las marionetas también pasan por las manos de nuestros jóvenes artistas.
---------------------
Las marionetas también pasan por las manos de nuestros jóvenes artistas.