divendres, 15 de maig de 2009

Argila/arcilla/clay

Una de les figures d'escaiola que més crida l'atènciò als alumnes de l'escola és un expressiu cap d'arab amb turbant. Molts l'hem dibuixat, i ara mateix està sent modelada en fang. No s'ha utilitzat cap estructura interna i destaca per l'experimentació amb dos tipus diferents d'argila: rojenca per al fons, i fosca per al cap.
----------------------------------

Una de las figuras de escayola que más llama la atención de los alumnos de la escuela es una expresiva cabeza de árabe con turbante. Muchos la hemos dibujado, y ahora mismo está siendo modelada en barro. No se ha utilizado ninguna estructura interna y destaca por la experimentación con dos tipos diferentes de arcilla: rojiza para el fondo y oscura para la cabeza.

En l'escola molta gent pensa que la nostra figura d'escaiola és el model de la font d'Alcalà de la Jovada que representa, suposadament, a Al Azraq. Com podeu comprovar, es tracta de dues figures ben diferents.
----------------------------------
En la escuela mucha gente piensa que nuestra figura de escayola es el modelo de la fuente de Alcalá de la Jovada que representa, supuestamente, a Al Azraq. Como podeis comprobar, se trata de dos figuras muy diferentes.

3 comentaris:

Bea ha dit...

Muy bien!!! MªCarmen, estas hecha toda una escultora !!!!

Xelo ha dit...

Es muy interesante vuestro trabajo

Fernando ha dit...

Eixe moro...que ja vaaaaaaaaaa!!!!