dimarts, 2 de juny de 2009

Dibuixant les escultures de la Cúpula de l'Església de San FrancescAhir al vespre vam començar unes jornades de dibuix a l'interior de l'església de Sant Maure i San Francesc, gràcies a la gentilesa de seu retor. Ara que les condicions climatològiques són favorables, alguns alumnes vam decidir accedir al temple per a realitzar dibuixos del natural de les seves escultures, talles de fusta o motius arquitectònics, amb els principis fonamentals de l'observació de les formes, l'estudi del clarobscur, i la proporció. Principalment, el petit grup d'alumnes va centrar la seva atenció en l'estudi de les escultures de la cúpula, ja que són un cas excepcional per la seva desproporció condicionada alhora de la seva observació des de baix del temple. Tot un repte.
--------------------------------

Dibujando las esculturas de la Cúpula de San Francisco

Ayer a la tarde comenzamos unas jornadas de dibujo al interior de la iglesia de San Mauro y San Francisco, gracias a la gentileza de su párroco. Ahora que las condiciones climatológicas son favorables, algunos alumnos decidimos acceder en el templo para realizar dibujos del natural de sus esculturas, tallas de madera o motivos arquitectónicos; con los principios fundamentales de la observación de las formas, el estudio del claroscuro, y la proporción. Principalmente, el pequeño grupo de alumnos centró su atención en el estudio de las esculturas de la cúpula, ya que son un caso excepcional por su desproporción condicionada por su observación desde abajo del templo. Todo un reto.

-------------------------
Drawing the sculptures of the Dome of San Francisco


Yesterday afternoon we began to design a meeting inside the church of San Mauro and San Francisco, thanks to the kindness of their priest. Now that the weather conditions are favorable, some students decide to enter into the temple to make drawings from nature of his sculptures, wood carvings and architectural motifs, with the fundamental principles of observation of forms, the study of chiaroscuro, and the proportion . Mainly the small group of students focused on studying the sculptures of the dome, being an exceptional case for his lack of subject for your comment from the bottom of the temple. A challenge.


5 comentaris:

Bea ha dit...

que flipeeeeeeeeeeee yo quieroooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

un rata seca ha dit...

és molt interessant!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea ha dit...

qui es la rata seca?????????? endeu quin nom!!!

Alex ha dit...

Es prou incomode dibuixar allà dalt però és divertit. La terrassa és inmensa i les vistes espectaculars.

Mercedes ha dit...

Bea el lunes nos toca a nosotras.